Bidragsmöte 2 juni på KFUM Central

08 maj 2023

Succén fortsätter, ännu en bidragsträff
Förra årets succé tar omtag då det är dags för ännu en bidragsträff där vi ska lära oss av varandra hur vi på bästa sätt får mer klirr i kassan. Vilken förening behöver inte mer pengar i kassan? Precis, alla behöver extra tillskott i föreningskassan.

Fredagen den 2 juni träffas vi i Stockholm för att lära oss allt om att söka bidrag från fonder och stiftelser men också om lokala, regionala och statliga bidragsansökningar. Vi kommer också att titta på hur man kan söka EU-medel, då snackar vi om stora pengar!

 

Här finns en möjlighet att lära er hur ni som förening bäst kan söka bidrag för era projekt, tex ledarskapsutbildningar, ledarresor eller ungdomsråd. Lite tips och tricks gällande ansökningar och förslag på hur och var man kan söka ifrån. Kom med hur många deltagare ni vill, ju fler desto roligare.

 

Alla deltagare kommer att få en grundmall för hur en projektplan kan se ut och dessutom ett dokument med cirka 115 olika fonder och stiftelser som det går att söka medel ifrån, allt i kalenderordning och lite info om varje fond/stiftelse.

 

Nytt för i år är att KFUM-föreningar från hela landet kommer att bjudas in. Detta tack vare den regionförändring som precis genomförts och detta blir ett led i framtida samarbeten mellan de fyra nya distrikten.
Distrikten bjuder på kaffe och fika.

 

När?: fredagen den 2 juni

Tid: 9-16 (senast)

Var?: Rosengatan 1, i KFUM Centrals lokaler

Kostnad?: Gratis men eventuellt får varje deltagare stå för sin egen lunch som serveras under samma tak.

Anmäl er på följande länk: https://forms.office.com/e/TJ1ekghjbn

 

Anmäl dig redan idag då platserna är begränsade till cirka 30 sittande.

 

Detta blir grymt!

 

Ha det bäst!